Kamers

Hotelkamers

De kamers zijn zorggeschikt en comfortabel ingericht. U kunt hier herstellen of genieten van een welverdiende vakantie met zorg.

Luxe

Stelt u zich een ruime hotelkamer voor met daarin kwalitatief goede hoog laag bedden, comfortabele leefruimte en keurig sanitair eventueel met beugels. Anders dan andere hotelkamers zijn de onze ook geschikt voor rolstoelgebruikers.

Inrichting naar zorgwens

Een gast met een zorgbehoefte heeft als voordeel dat onze kamers helemaal naar zijn zorgwens zijn in te richten. Zo weet u zeker dat u zich thuis voelt en zorgeloos kunt herstellen of bijkomen.

Bekijk kamers expand_more

Kamer 1

Deze kamer is voorzien van een 1-persoons hoog- laagbed en een eigen badkamer met douche en toilet. De badkamer biedt alle benodigde voorzieningen. De kamer is voorzien van gratis Wi-Fi, een televisie, een kluisje, een bureau en stoelen.

Superior kamer

Deze royale kamer is modern ingericht, heeft een kingsize bed, een zithoek en een eigen badkamer met luxe stort- en handdouche en toilet, föhn en scheerspiegel. De kamer is voorzien van koffie- en theefaciliteiten, gratis Wi-Fi, een televisie, een kluis, bureau en stoelen. De kamer heeft een prachtig uitzicht over de stad.

Kamer 3

Deze kamer is voorzien van 2x 1-persoonsbedden en een eigen badkamer met douche en toilet. De badkamer biedt alle benodigde voorzieningen. De kamer is voorzien van gratis Wi-Fi, een televisie, een kluisje, een bureau en stoelen.